Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RH

Kdyby neselhali pořadatelé, tak žádná kauza neexistuje..

4 7
možnosti
KS

To je hodně alibistické tvrzení ...

8 0
možnosti
Foto

pořád jen Sparta, Sparta a zase Sparta. Pokud jsem viděl dostupný videa, tak téměř všichni Sparťani byli ve svém sektoru, ale hromada Slováků se tam přihrnula přes ten prázdný sektor. A mezitím jiní Slováci naskákali na plochu.

2 4
možnosti
Foto

K57a55r48e80l 63M32á11d40l57e

25. 10. 2014 16:19

Karma. Jen si myslím, že není nutné, aby to Sparta vzala podle zmíněného sloganu "jeden proráží, ostatní následují". Tady by to chtělo nějakou koordinaci. Nakonec by ta všeobecná protiidiotská opatření nevyšla dráž, než všechny pokuty. Za násilí při fandění doživotní distanc, za nějaké chování na hraně roční plot na všechny stadiony v EU. 

Píšu to jako slávista, který si v osmnácti něco po republice odjezdil, ale teď už jsem živě fotbal neviděl snad dvacet let. Ve strahovském exilu jsem zjistil, že u fotbalu potřebuji stát, vsedě si fandění neužiju. 

Za těch mejch aktivních let jsme byli v kotli většinou středoškoláci, na zájezdech jsme se sice ožrali, hulákali, ale nebyla jediná rvačka. Nějaké policejní doprovody z nádraží na stadion nebyly vůbec potřeba. Když jsme před zápasem vlezli do hospody a byli tam místní vlajkonoši, tak jsme se normálně ve srandě hecovali, ale bez nějakých výhružek. Když si dnes přečtu, že slávističtí fans mají pověst jen tak o deset procent lepší, než sparťanští, je mi z toho smutno.

8 0
možnosti
LC

Vedení Sparty nemělo absolutně žádnou možnost ovlivnit chování pořadatelské služby a úroveň bezpečnosti v Bratislavě, kde se mimochodem hrálo s posvěcením UEFA na naprosto nevyhovujícím stadionu. Nepamatuji přitom na srovnatelný exces v Praze a není to tím, že by tam na zápasy chodili slušnější fanoušci. Je to tím, že na moderním stadionu s fungující pořadatelskou službou nemají rváčí žádnou šanci se k sobě dostat. Obviňování sparťanského vedení za chyby Slováků a UEFA mi proto připadá z vaší strany hodně nespravedlivé.

P.S. Děti si klidně na fotbal můžete vzít i teď.

4 3
možnosti
MM

Souhlas, s těmi dětmi však jak kde.

0 0
možnosti
DK

No a co chcete, aby to vedeni udelalo? Promluvilo jim do duse? Letakovou kampan?

1 2
možnosti

I46v33o 63Ž37á74č65e27k

25. 10. 2014 16:07

Netřeba nic vymýšlet, stačí okopírovat to, co udělali jinde, např. v Anglii. To ale není jen otázka vedení jednoho klubu, ale celého fotbalu a dokonce tam musí být i jakási podpora státu.

6 1
možnosti
  • Počet článků 15
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1316x

Seznam rubrik