Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Já jsem před pár rokama pracoval v Blavě.

Stavěli jsme tam fotbalové tribuny pro Artmediu Petržalka.

A neměli jsme za ten půlrok co jsme tam strávily s místníma jediný problém ba právě naopak tam byli supr lidi a moc rád na to vzpomínám. Blbouni se najdou všude, ale bohu žel u nás není zájem něco řešit a není to jenom o ACS. Jednou jsem byl na fotbale v Anglii a pokud by si fanoušek dovolil tam to co fanoušci tady, tak se na tribunu stadionu už nedostane a na fotbal se bude dívat v tv. Je super že tam jste na stadioně pár metrů od hrací plochy a jsou tam děti a nemusíte se o ně bát. Tady bych se synem na fotbal nešel. Ať si to Pelta přebere jak chce. Pokud mu to tak vyhovuje, tak je asi spokojený.;-(

Toto nemá s fanouškovstvím nic společného.

1 0
možnosti

Přístup vedení Sparty byl včera opět jasně prezentován. V předzápasových rozhovorech mluvili Kasík i Lavička a opět ve stylu, jedná se pouze o několik jedinců, nedokonalá právní úprava nám neumožňuje..., s fanoušky se pravidelně setkáváme. Jinými slovy -  nás to zase až tak netíží. Mně připadá úplně absurdní, že se s tím sporťáci veřejnoprávní ČT  spokojili (pokolikáté už?) a nešli do hloubky problému. Je to stejný alibismus ze strany vedení Sparty, hráčů  i redaktorů.  Sporťáci mají evidentně strach, aby nenarušili "dobré vztahy", to by pak příště nemuseli sehnat hráče na rozhovor. Hráči mají strach, že zůstanou ochozy prázdné a tak se ohánějí, že děkovačku dostali příkazem od bezpečáků, tady může být obava i z toho, že nablýskané miláčky jim ultras trošku pocuchají.

Mimochodem, dostal mě Straka ve studiu. Všechno zásadně odsuzoval a nebyl to přitom právě on sám, kdo vášně po svém odchodu rozdmýchával a chodil se  ultras fotit do kotle? Tam mu vulgarita a násilí nevadilo? Hřebík měl mezitím ochranku a zničenou fasádu. Až když poznal Straka sám na vlastní kůži a fasádu, jaké to je znelíbit se fandům Sparty, obrátil...

Nějak všechno souvisí se vším.

1 0
možnosti

Podle mě si za bezpečnost v téhle zemi, tedy i na fotbalových stadionech platíme všichni policii. Tohle bylo na Slovensku, takže to je jiná písnička. Ale co se týká našich stadionů, pořadatel ať zajistí bezpečnost ve smyslu předpisových barier, tribun, širokých vstupů atd atd., ale jestli se někdo rozhodne mlátit někoho pěstí a kopat do něj, tak je to věc jeho, policie a soudů. Stejně, jako když mi dá přes hubu někdo v divadle, nepůjdu s tím na ředitele divadla, ale jedině na policii. A to jestli někdo takovej bude mít zákaz chodit na fotbal je až druhořadé. V první řadě by si měl jít sednout za úmyslné ublížení na zdraví a výtržnictví.

1 0
možnosti

Máte naprostou pravdu.Karma,byť Spartu zrovna nemusím.R^

0 0
možnosti

R24a89d78e17k 25H20o65r49á24k

26. 10. 2014 21:38

Všichni blázni, kteří se tady snaží bagatelizovat chování sparťanských ultras stylem "začali si ti druzí" nebo "pořadatelé byli špatní" by si měli nafackovat před zrcadlem. Kdyby nebylo hlupáků s uvažováním, jaké máte zřejmě i vy, nemuseli by se normální lidi na fotbal bát chodit a nemusely by se tam za těžké statitíce složitě oddělovat sektory, najímat ochranky a povolávat těžkooděnci! Zakomplexovaní chudáci, kteří se na fotbal chodí porvat nestojí o žádný sport, ale jen a pouze o strhnutí pozornosti médií na sebe, protože kromě destrukce ti burani nic jiného neumí a tudíž jsou pro většinu lidské společnosti naprosto nezajímaví! Takže si to svádění viny na jiné strčte za klobouk, troubové!!!

9 0
možnosti

Pane Maroš,

já jsem taky sparťan jako poleno a v tomhle s vámi nesouhlasím!! To, že jsou mezi fanouškama totální bezmozci je jasné! Ovšem jestli je za chování někde v Tramtárii (Pasienky, Plzeň Eden apod) zodpovědný klub hostů je totální blbost!! Udělejme to naprosto natvrdo...zodpovědný je vždycky pořádající klub!! A ať se s tím vypořádá po svém! Dejme každému klubu možnost i zakázat přístup na své zápasy!

2 1
možnosti

Víte, blbci se najdou všude, nejen na fotbale a podobné incidenty jsou jen vyústěním nálad ve státě a společnosti. Ryba prostě smrdí od hlavy. Přínosnější by ale bylo, kdybyste navrhl vedení Sparty konkrétní opatření, která mají podle vás udělat. Ona je otázka, co je v našich podmínkách realizovatelné.

0 4
možnosti

Vedení klubu nemůže být odpovědné za jednání fanoušků na stadionu soupeře - tam má odpovědnost on a jeho pořadatelé. Je třeba dunutit kluby k tomu, aby si ohlídaly fans obou klubů - myslím zejména kotle. V Anglii tento problém vyřešili rezolutně a je klid. Stačí se podívat jak toho dosáhli a realizovat to. Prostě nepovolit vstupenky jinak, než na občanku. A pokud by tu chtěl někdo křičet o zasahování do soukromí, tak upozorňuji, že nikdo žádné nemá. Stát monitozuje každého přes všechny možné formuláře, hlášení, výkazy, bankovní účty, platební karty a pohyb každého určí s přesností na metr díky mobilu. Vstupenka na občanku je proti tomu brnkačka.

1 2
možnosti

Navrhuji rezolutní dopis s výtkou přímo na Spartu!!;-D

1 0
možnosti

Souhlas a karma. Jen bych k tomu ještě dodal, že svůj podíl viny na tom mají i samotní hráči Sparty. Jak mohli po zápase na Slovanu přijít svým "fanouškům" ještě poděkovat, to mi fakt hlava nebere. A vypatlaný Vácha pak ještě napsal na Twitteru, že Sparta vyhrála jak na hřišti, tak v hledišti ...

17 0
možnosti

Údajně poděkovali na přání pořadatelů, aby dále nejitřili napjatou atmosféru. Tak to bylo zdůvodněno. Jinak, bez ohledu na tento poslední případ, šli poděkovat vždycky, bez ohledu na  hnusné chování "kotle" . Ale to se netýká jen Sparty. Do posledního incidentu se žádný klub od chování jejich "kotle" / "kotýlku" nedistancoval ...

4 0
možnosti
Foto

názor z jiného fóra

L93a28d75i82s89l80a51v 85M93i12k32a 1581529944104

40 Slovanistů napadne před zápasem hospodu, kde jsou ACS, ale protože hodně špatně odhadli, kdo tam je, dostanou na hubu a utíkají jak malí smradi, v kuklách a kapucích...pak vyprovokujou bitku na stadioně a diví se, že jsou biti....pak 2 x napadnou lidi mimo sektor ACS, kde m.j. zase dostanou od Sparty po právu na tlamu, protože kdo by se nechal mlátit že a nakonec po fotbale na pumpě před Brnem 9 Brňáků zbaběle vyčkává v ústraní na momenty, kdy tam zůstanou osamocení ACS a v počtu 9 na 3 organizují chuligánky.. Ale internet je zahlcenej tím, jaký jsou to ublížený a ukřivděný chudáčci. Nenávistná atmosféra v celé Blavě, kam se jen podíváš. narážky na Čechy, národnostní urážky. Standard. A i tady v kometnářích nesmyslný kecy , že to tak není. Samozřejmě, že je. Lži Slováků, ospravedlňující neospravedlnitelné. Ať si tam žijou jak chtějí, i se svým Eurem, dostali trojku a taky to, co si zasloužili. Nic víc.

3 12
možnosti
Foto

K72a15r67e69l 61M37á22d92l90e

25. 10. 2014 18:59

Včera jsem před spaním nakouknul, jaké se vedou diskuze na sme.sk. Žádné nenávistné kampaně proti Čechům, jen proti primitivům, co se na fotbal choděj porvat. Značnou část diskuzí zabírala kritika pořadatelů a především těžkooděnců, kteří mlátili vlastní pokojné fanoušky, kterým ze strachu ze sparťanských vypatanců ozbrojených železnými tyčemi nezbylo nic jiného, než prchnout na trávník.

11 0
možnosti
  • Počet článků 15
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1316x

Seznam rubrik